NAŠA SVADBA ♡ svadobný vyhľadávač

Hotel Grand Vígľaš ****

Splňte si svoj sen o rozprávkovej svadbe na zámku – Hotel Grand Vígľaš ****

Hľadáte miesto, kde sa snúbia moderné služby s nádychom historického zážitku? Chcete sa na svojej svadbe cítiť ako princezná, ba dokonca kráľovná? Zažite službu Zámku Vígľaš a staňte sa kráľovskou nevestou! Hotel Grand Vígľaš **** poskytuje priestory pre cirkevný sobáš aj pre civilné obrady. Vyslovte svoje „áno“ v kaplnke alebo pod holým nebom. Terasa je určená pre exteriérové obrady s výhľadom na celý zámok, vhodná pre 80 ľudí. Nádvorie vhodné pre 120 ľudí.

Výnimočné prostredie

Zámocký hotel The Grand Vígľaš v sebe spája históriu s modernými službami. Je zasadený do krásneho prostredia Podpoľania v srdci Slovenska.

Všetko pod jednou strechou

U nás si poviete svoje áno, pozvete hostí k svadobnému stolu plného gurmánskych špecialít, budete sa zabávať sa až do rána bieleho a strávite noc pod baldachýnom v jednej z našich romantických komnát.

Splnenie každého sna

Snívate o svadbe v zámockom štýle alebo Vás láka viac moderný štýl? Predstavujete si svadbu v interiéri alebo exteriéri? Rozmanitosť priestorov, vynikajúca gastronómia a profesionálny prístup personálu je zárukou toho, aby ste sa cítili počas Vášho veľkého dňa ako kráľovná.

Nezabudnuteľné spomienky

Deň svadby je jedinečný. Postaráme sa o to, aby bol aj nezabudnuteľný a aby Vám spomienky na tento deň vždy pripomenuli, že Vaša svadba bola pre Vás ten najkrajší, najromantickejší deň ako z rozprávky.